onsdag 9 oktober 2013

om onsdagsgrubbel och smarriga kolor


 och det här stället är nästintill obligatoriskt för mig när jag åker till stockholm. har du inte provat deras kolor så har du missat nåt. sen hela konceptet, som att kliva in i en film från 30-40talet med deras lokal, inredning, musiken men framförallt personalens egna coola stil - underbart!


 och morgonen började med regn och dagen skred fram med en hel massa funderingar på vad tusan jag egentligen ska göra av mitt liv, då jag igår fick veta att det heltidsvikariat jag går på enbart blir halvtid efter februari. kanske ska börja koka kola?


 väl hemma väntade disk, matlagning och dammsugning ivrigt på mig och gissa då om jag var glad att jag inte tryckte i mig alla kolor i helgen som var 
(även om jag lätt kunde gjort det).


så det blev först lite smarriga godbitar innan jag gick lös på allt det andra nödvändiga. men bryderierna om vad jag skall hitta på att jobba med, ja - de kvarstår....

2 kommentarer:

Sofia sa...

Tråkigt Tina, hoppas att allt löser sig! På ett eller annat sätt kommer det bli bra!
Känns så tråkigt att höra att ni måste skära ner mer på min gamla arbetsplats! Många kramar ifrån din gamla kollega Sofia!

tina sa...

Sofia: Ja, man undrar hur mycket de kan kapa ner innan det är dags att bomma igen, för gott? Men, det ordnar sig väl förr eller senare - som det alltid gjort- men visst känns det lite tungt och man är allt lite vilsen (nu igen).
Men, tänkte just häromdan på dig och hur det går för dig med jobb, plugg, lägenhet, livet - ja, allt? Nyfiken, berätta nu :) Trivs ni i Stockholm?

Stor kram!