måndag 29 juni 2015

om ett himla fint kalas!

och vilket kalas vi var på i lördags! min kusin har ju fyllt femtio i våras och nu fyllde hans svåger detsamma häromdagen och eftersom de har ett gemensamt kompisgäng så slog de ihop sina firanden till ett stort. ett kalas som började kl. 15 på dagen då folket började droppa in för att bjudas på bål och tilltugg, för att sedan övergå i buffémiddag och till efterrätt sanslöst goda tårtor. och så en hel del dricka då. fri bar, typ. och jag som inte dricker sen 6 år tillbaka typ mådde ändå sämst dagen efter men men, hur ofta kalasar man då? :)
 
efter mat och efterrätt så drogs borden ihop och då blev det dansgolv med en blandning av gamla hits som dundrade ut ur högtalarna. ett tag var det mer ett introquiz då de två som handhavde inte kunde enas om vilken låt utan det byttes ca 30 sekunder in i låten. dansgolvets publik var lika nöjt ändå!

och efter att ha dragit igång stora varmkorvsgrytan och tagits tårta ett andra varv så rundande vi av vid halv fyra på morgonen och gick hem genom den ljusa norrlandsnatten. vilket himla fint kalas!
 
 

Inga kommentarer: