lördag 13 september 2014

om att giftwrappa

 och vi ska på kalas idag hos min kusins man som fyllt 50. jag ställde väckaren tidigt för att ha tid för allt som ska göras innan vi sätter oss i bilen, bl.a det roligaste; inslagning av present!
har ju köpt flera packer med såna där snajdiga etiketter hos ikea men hittills bara använt en så idag åkte förpackningen fram. och presentpappret jag hade var tråkiga varianter, eller för tunna där innehållet skulle skina igenom, så fram med rullen av tapet som vi har över efter en tapetsering härhemma en gång i tiden.
sådärja!


5 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Gud så fint!! Fint inslagna paket är verkligen fint att få. Du har verkligen känsla och blick för många saker!

Caroline Lind sa...

Väldigt fint papper eller ja tapet:)Kul när man hittar ett nytt användningsområde än vad det var tänkt till saker & ting. Lyckat!

tina sa...

hallinbloggar: men tack snälla! ja jag gillar u både att ge men dessutom den där grejen med att få pyssla ihop paket och såna där alltmöligtcellofanpåsar :)

tack än en gång, ha en riktigt fin helg!

caroline l: ja, den där fattar jag har varit riktigt poppis i svart färgställning som vi tyvärr aldrig fick tag i. sa till M att jag kunde fylla i alla linjer med svart penna om vi satte upp den men det trodde han inte jag skulle orka så nu agerar den presentpapper istället :) gillar den gröna färgen! och tack du!
ha nu en awesome helg <3

Joakim Larsson sa...

Gud så fint!! Fyller år 11april bara så du vet heeh ;);)

tina sa...

joakim larsson: tack snälla :)
och kaaanske kommer min smått senila hjärna ihåg datumet, det är ju trots allt en förbaskat bra månad du fyller år i :)