måndag 25 augusti 2014

om en regnig måndag

och det är måndag. en måndag där maken börjat jobba igen efter semestern och en vecka kvar till jag ska infinna mig i skolbänken. 37 år och jag blir tydligen äldst i klassen. tja, ibland tar det tid att komma på vad man vill bli när man blir stor...
och jag vaknade till ett ösregn utanför sovrumsfönstret och hädanefter har det bara  kommit och gått. precis när man tänker att man ska ge sig iväg ut för ärenden så börjar det om igen. enorma mängder. så jag stannar inne, förbereder tvätt och ska ge mig i kast med dammsugning, diskning och middan. men först, lite fin-te.
 
hoppas ni har en härlig måndag, vad ni än tar er för.

4 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Vad spännande! Vad blir det för kurs? Turism?

tina sa...

hallinbloggar: hej, och nej - jag kom in på den med men tog färg & form. den hade fler aspekter som var positiva - 10mils dagpendling gentemot 24mil, två terminer gentemot 4 men mest av allt så är den mera "jag" :)

men jag ser fram emot måndagen jättemycket, och sen efter det året får vi se vad jag tar mig för - annan utbildning (reklam kanske)jobb på IKEA som äntligen håller på att byggas eller flytt söderöver, who knows? men, det känns kanon! :)

hallinbloggar sa...

Men så otroligt kul det låter. Jag har ju jobbat i resebranschen och marknadsföring på olika sätt hela livet men jag drömmer alltid om att jobba med mode eller inredningen på ett eller annat sätt! Lycka till! Ska bli kul att följa dig!

tina sa...

hallinbloggar: du är säkerligen duktig och trivs med det du gör men jag tycker verkligen att du borde få jobba med kläder - du har ju skitsnygg, sportig, fräsch stil som jag inspireras massor av!!! :)inredningen tror jag säkerligen också att du är en fena på, men jag ser gärna mer (om du vill alltså) från ert hem - det jag har sett diggar jag stenhårt :)

och tack! :)

kram