fredag 21 februari 2014

om att snart, snart ha helg


och det blev en sen jobbkväll igår där jag var hemma först kvart i två i natt. och tillsammans med den jag jobbar med i veckan så har vi inte bara hostat ikapp utan också triggat varandra i att berätta om allt gott som man tycker om och kan tänkas stoppa i sig. inga nyttigheter whatsoever så att säga. så när man är sådär uppe i varv vid hemkomst och smått hungrig efter allt prat om mat (sött!) så bredde jag två knäckemackor med stark mjukost toppat med ost, gjorde en kopp te och sjönk ner i vardagsrummet med nya plaza interiör och gjorde sänggång först vid halvfyra i morse. och sen dess har jag sovit oroligt, drömt om en flygplansfärd med en nödlandning i ett trångt område mitt i stan och när vi väl ska lyfta igen backar piloten och råkar ramma nåt hörn på ett hus med vingen men märker inte nåt och så vips är vi i luften igen efter att ha haft e4:an som startbana.
jag säger som så, det är tur att jag inte ska ut och flyga den närmaste tiden. eller tja, inte förrän mitten av april iaf. då hoppas jag på mer rutinerad pilot än så!

och som en zombie ska jag snart bege mig till jobbet igen, för en sista kväll som jag hoppas inte blir lika sen och sen en helg med besök av makens dotter och "måg" och sen är det uppstigning 
vid fyrasnåret på måndag morgon igen.

men först, en arbetsfredag och sen lite välförtjänt helg.
 och kanske nåt sött.

7 kommentarer:

Peace in mind sa...

Dina bilder, overkligt bra.

hallinbloggar sa...

Men vilka tider du har! Inte konstigt att du blir trött!!

tina sa...

PIM: Men tack! Verkligen, tack!! :D

hallinbloggar: Ja, tur att det bara är var tredje vecka drygt jag jobbar kväll men just den omställningen att gå från jobb till midnatt till att ställa om och upp halvfem på måndan är sååå drygt.
Måste komma igång med plugget i höst. Förvisso, om jag väljer resesäljarutbildningen så blir det pendling på 13 mil enkel väg/dag men kan ju alltid sova i bussen då :)

Caroline Lind sa...

Vad kommer gardinerna ifrån? Så fint med dem!
//
Caroline

tina sa...

caroline: Från IKEA, dessa: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00221539/

Superbra pris, vi köpte två förpackningar och sydde ihop tv längder kant-ikant för att få det mer sammanhängande samt få lite rynk i tyget. Takskenor köpte v också hos IKEA, funderar dock på att sätta en list framför för spårskenan är silverfärgad och ganska synlig. Tror hemtex har mer "grunda" vitfärgade, diskreta, men då också till ett högre pris :)

Och du, känn ingen press, men börja gärna blogga igen - jag bara tokgillar ert hem och detaljerna, och nu finns du i min blogglista :)

Caroline Lind sa...

Men åh så bra, tack för tipsen. Har aldrig varit så flitig med att sy så det där med tyg är något jag beundrar på avstånd. Tänker att det där skulle göra sig bra hemma, verkligen lyfta ett rum. Men det stannar där. Nu ska jag iaf skriva upp det på min lista inför nästa sväng till det blå/gula varuhuset. Är dock lite väl långt dit och resorna dit går allt mer sällan nu när de stora projekten här hemma är avbockade...men ni får ju nära snart. Visst öppnar de i Umeå 2015?

Men du, det där med bloggandet för min del...nja. Blir väldigt glad av det du skriver och en del av mig skulle verkligen vilja, men jag är för dålig på att få till något som jag blir nöjd med när det gäller inlägg, har alltid känt mig för spretig och kanske just därför vet jag i princip aldrig vad jag ska skriva heller och, nej då blir det inte bra känner jag. Och då har jag inte ens kommit in på det här med webbdesign, suckarnas suck. :)

tina sa...

Vad jag har läst och sett så gillar jag det, massor. Och så är du ju grym på att fotografera!!!
Det där med att känna sig spretig kan jag känna också.... Tänkte att det skulle vara om färg och form, inredning och sånt (kanske nåt man kunde ha hjälp av vid jobbansökningar eller så senare)men så snubblade jag till och blev så personlig och plötsligt var det nåt klädescollage, matlagning och gud-vet-allt och nu..tja, ibland vet jag inte om man ska fortsätta eller ej.

Och jo, håller med om att IKEA är nåt man inte åker en tvärvändning till precis. Längtar tills det kommer hit, om vi fortfarande håller till häruppe. Tror de lutar mer mot 2015-2016 men ju fortare desto bättre :)

Och apropå gardinerna.... Jag älskar tyg och mönster men sy, njae...det är inte min starka sida precis. Så jag nålade och maken sydde, sen borrade han hål in taken och jag höll dammsugaren så inte alltd amm skulle hamna runt i sovrummet. Jag trädde på hakarna i tyget och han hängde upp - vips, så hade vi lie dimmigt rofyllt ljus i sovrummet :) Så, dags att kanske låta S ta plats vid Singern :)

Kram!