fredag 25 oktober 2013

om räkmackor och vackra burkar och så är det fredag igen, en dag där jag slutade tidigare för ett besök på vårdcentralen för prat om den mr som skrivits in i journalen en gång och som jag nu ville driva på och få utförd efter min almost-kollaps som ledde till att jag las in på kardiologen. 
men icke. 
återkom om det händer igen, 200kr tack!


hade tagit ledig resten av dagen och därefter bestämt fikaträff med min samordnare och kompis från fabrikstiden, peder. 
det blev en lååång fika på ullas kondis med urgoda räkmackor och så mycket surr så vi hann avverka flera sällskap som kom och gick under samma tid. tillslut blev det så fullt så vi gav upp vårt bord men eftersom vi inte hade pratat klart om allt så tog vi en promenad till öob en bit bort oxå. tycker det är en rätt rolig affär det där. perfekt när man ska handla småprylar inför överraskningspåsarna jag brukar göra till syskonbarnen vid jul och födelsedagar och det är nog det ställe där man faktiskt hittar bland det billigaste, och därmed färskaste (omsättningen!), smågodiset. eller såna där grejer som man bara förbluffas över att hitta just där, som burkarna härovan! 

inte lika stora men påminner de inte väldigt mycket om kusmi te:s burkar? fanns i tre färgställningar med (lättöppnade)lock i nån guldmässingfärg och jag plockade på mig fyra. 
tre till mig och en extra rosa till älskade mamma.
  
och priset då?
ja gissa!
som att köpa en styck burk på fina teaffären inne i stan. 
(fast en fulare sådan)
femton.kronor.stycket!!!

 och jag som skulle försöka lätta upp mitt burksamlande något, avveckla litegrann tom. jaja, det får jag ta en annan gång. 
nu ska jag fylla mina nya burkar med nåt riktigt gott te.

fin fredag allihopa! 

2 kommentarer:

Fjällripan sa...

Jättefina burkar! :))

tina sa...

fjällripan: jamen eller hur! väldigt lika de dyra, dock fyllda med te och större i modell, kusmiburkarna - jag gillar dem massor :)