lördag 16 februari 2013

och det är osett om det blir en fjärde kväll där jag vaggas tidigt till sömns i soffan men så har iaf de sista tre kvällarna sett ut men jag känner mig varken utsövd eller piggare nu.
jag har nog en tendens att se glaset mer som halvtomt än halvfullt men senaste åren har vart så tunga på alla möjliga vis och den här veckan har varit extrem och än är det inte över.

jag drar djupa andetag men det känns som om luften inte når mina lungor och jag tvingar mig själv att vara stark, för andra men också för mig själv, men ibland känns det som om jag inte orkar mer utan bryts ned minut för minut.


 helgen so far har gått i ett slowtempo och vi tillbringar kvällen hemma med film och bakad fetaost
- jag och han som plockar upp mina spillror gång på gång

<3


4 kommentarer:

mia s sa...

Inga roliga dagar:-( Hoppas det blir bättre inom kort... Tur du har en viss person därhemma :-) kram kram
Mia S

tina sa...

Mia S: Det är up´s and down`s och det kommer nog ta ett tag, men jag berättar mer när vi ses.

Och M - ja, han är fantastisk på alla vis (javisst, lite bångstyrig ibland men hey, det är vi väl alla ibland ;*)) och jag är tacksam som får ha honom som mitt stöd därhemma <3

Kram

hallinbloggar sa...

Åh, så roligt att du (äntligen) blivit med blogg! Inte så kul dock att du inte mår bra! Men vad fin din blogg är, inspirerande och kul att läsa. Kram!

tina sa...

hallinbloggar:

hej och välkommen hit :)

ja, det tog ett tag - många många år...och så startade jag...och fick idétorka. På fb så forsar det bara ur mig som ett rinnande vatten men här..tja, jag ...prövar mig väl fram för att hitta min stil :)

Tack för peppen och fina responsen, du är ju en av mina favoriter!

Kram och ha en fin vecka, tina